Golf på Österlen

Spela golf på Österlen! Dottern bor på Hotel Kockska Gården i Simrishamn och spelar golf på dagen, här håller hon i golfvimpeln.

Vi spelar golf på Österlen året runt. Och även när Kung Bore har skrudat övriga Sverige i vitt är det oftast sommargreener som gäller här nere. Tack vare vårt samarbete med Österlens Gk, med två av landets bästa golfbanor, Lilla Vik och Djupadal, kan vi erbjuda alla golfare skräddarsydda golfpaket på Österlen.
Bokning av starttider: det tar vi hand om!

Se våra populäraste golfpaket för golf på Österlen året runt:

Spela golf på österlen! En gentleman bor på Hotel Kockska Gården i Simrishamn och spelar golf på dagen i Vik.

FORE Å VYN – Golf + middag på Vyn + taxi

FORE Å VYN – Golf och middag på Daniel Berlins Vyn. Golfbanorna på Österlen är enastående vackra, men inte helt lättscorade… Är man inte kung på banan kan man i alla fall må som en prins på traktens absolut bästa matställe. Taxi från Kockska till Vyn, 2-rätters i deras mat- och vinbar, innan taxin tar […]

PLAY & STAY – Golfpaket på Österlen.

8 minuter med bil. Längre tid tar det inte för att ta sig från vårt hotell mitt i Simrishamn till två av Sveriges bästa golfbanor. Spela mästerskapsbanan Djupadal och klassikern Lilla Vik.

Spela golf på österlen! En dam bor på Hotel Kockska Gården i Simrishamn och spelar golf på dagen i Vik.
logo kockska gården i Simrishamn

Har du några funderingar eller frågor kring boende på Hotel Kockska Gården i Simrishamn så är du alltid välkommen att kontakta oss, via telefon eller mail.

  • Hotel Kockska Gården, 
Storgatan 25
, 272 31 Simrishamn

  • +46 414 41 17 55

  • info@kockskagarden.se

Rulla till toppen