Vandra på Österlen

Österlenleden, utnämnd till en av Sveriges 12 signaturleder, och kanske den vackraste av dem alla. Välj den sydliga leden som tar er längs kusten förbi Brantevik, och magiska Gislövshammar. Där på slänten med utsikt över sädesfälten och Bornholm ligger Daniel Berlins Vyn som är målet på er vandring.

Vandra tillsammans och ta in den helt speciella atmosfären som finns här på Österlen. Ni bor hos oss på korvirkeshotellet Kockska Gården mitt i gamla Simrishamn. Och på kvällen avnjuter ni en tvårättersmiddag på fantastiska Vyns mat- och vinbar.

Så här tänker vi oss:

  • Ni checkar in hos oss på Kockska Gården redan på förmiddagen.
  • Vi packar en lätt ryggsäck med goda mackor, termos med kaffe/te samt varsin en vattenflaska att ta med på turen.
  • En lagom dagsutflykt förbi Brantevik till mytomspunna Gislövshammar . Givetvis delar vi med oss av våra bästa tips om smultronställen och caféer som ni passerar längs vägen.
  • På kvällen avnjuter ni en 2-rättersmenu i Vyns mat- och bar. Och två timmar senare tar taxin er tillbaka till Simrishamn och Hotel Kockska Gården.
  • På morgonen avnjuter ni vår frukost med lokala delikatesser – bröd, ostar, müsli, mejerier, sylt & marmelader, juicer och mycket annat gott. Avnjutes i frukostmatsalen eller i vår mysiga trädgård – på armlängdsavstånd.

Pris/person i del av dubbelrum: från 1.395:- kr (1 natt).

 

Boka direkt via telefon 0414-411755 eller mejla oss på info@kockskagarden.se.

Kommer ni med bil parkerar ni gratis på vår gårdsplan.

 

Ps. Hos oss kan ni köpa, eller bläddra i, Caroline Alesmarks senaste bok Upplev Österlen och dessutom senaste utgåvan av Vandra Skåneleden med Österlenleden.

Bokningsbart: alla dagar under våren 2024. 

logo kockska gården i Simrishamn

Har du några funderingar eller frågor kring boende på Hotel Kockska Gården i Simrishamn så är du alltid välkommen att kontakta oss, via telefon eller mail.

  • Hotel Kockska Gården, 
Storgatan 25
, 272 31 Simrishamn

  • +46 414 41 17 55

  • info@kockskagarden.se

Rulla till toppen