Vi har tjugo rum

När vi skapat våra rum har ”klassiskt” och ”sobert” varit våra ledord.
Vi vill skapa stilrena rum som både kropp och själ kan njuta av. 

Vi har 20 rum. Alla med teve, telefon, trådlöst internet, badrum med wc, dusch eller badkar.
Vi har tre typer av rum: 

Standardrum

, Hörnrum 

och Familjerum.

2 gäster / 20 kvm

VÅRA STANDARDRUM

...finner du i västra längan som förr var Sveriges längsta spannmålsloft. Här bor man om vill ha ett bekvämt enkel- eller dubbelrum. I våra standardrum finns gott om plats för två personer och möjlighet att ställa in en extrasäng eller spjälsäng. 

Beroende på vad som önskas finns antingen två sköna duxtillverkade sängar (90x200cm) eller en grandlit (180x200cm). Platteve, telefon, trådlöst internet, samt badrum med wc och dusch finns i alla våra rum.

3 gäster / 30 kvm

VÅRA HÖRNRUM

VÅRA HÖRNRUM är våra ”de luxe rum”. De är till för er som vill ha det lite bekvämare. Och lite mera plats. Vi har två olika typer av hörnrum:
 Hörnrum med badkar och dusch. Här har ni gott om plats och en stor platteve.Hörnrum med vardagsrum. En stor grandlit i sovrummet + vardagsrum med bäddsoffa (140x200cm) och teve. Badrum med dusch/wc. 

I alla hörnrum går det bra att ställa in extrasäng och/eller spjälsäng. 


5 gäster / 40 kvm

VÅRT FAMILJERUM

I vårt familjerum får ni plats. Gott om plats.
I sovrummet, som vetter mot trädgården, lockar en stor grand lit till att ligga att dra sig extra länge. Förutom ett rymligt badrum med badkar/dusch är familjerummet dessutom utrusat med ett litet kök för enklare matlagning.I vardagsrummet finns såväl matplats som skön tevehörna med bäddsoffa. Givetvis finns en stor platteve, och trådlöst internet.logo kockska gården i Simrishamn

Har du några funderingar eller frågor kring boende på Hotel Kockska Gården i Simrishamn så är du alltid välkommen att kontakta oss, via telefon eller mail.

  • Hotel Kockska Gården, 
Storgatan 25
, 272 31 Simrishamn

  • +46 414 41 17 55

  • info@kockskagarden.se

Rulla till toppen